POVRATAK IZ MIROVINE Phill Collins najavio turneju ‘Not Dead Yet Live’

Veteran rocka Phil Collins odlučio je prekinuti mirovinu, te je najavio koncerte u Londonu, Parizu i Kölnu, prenose svjetski mediji.

Collins je u mirovinu otišao 2011. godine, nakon što zbog oštećenja živaca više nije mogao svirati bubnjeve, ali prošle je godine objavio kako će krenuti na turneju. Iako se donekle oporavio, poručio je kako na novoj turneji neće sjesti za bubnjeve.

“Mislim da ću samo pjevati. Ne vjerujem da ću više ikada moći svirati onako kako sam svirao u najboljim danima”, kazao je.

65-godišnji Collins je ipak najavio kako će pokušati uvježbati legendatni rif iz pjesme ‘In the Air Tonight’, a vježbat će iz svoje garaže. “Samo moram povratiti snagu”, dodao je. Na turneji će ga na bubnjevima mijenjati njegov 15-godišnji sin Nicholas.

“Mislio sam da ću se povući u tišini. Ali, moja obitelj, obožavatelji i kolege vratili su mi strast za glazbu i nastupe. Peredomislio sam se. Moja djeca žele da idem na turneju, iskusim neke nove stvari. Ne vidim zašto to ne bih naparavio”, nastavlja Collins.

Njegova povratnička turneja zvati će se ‘Not Dead Yet Live’, a u planu je pet koncerata u Londonu, dva u Parizu i dva u Kölnu. Turneja bi trebala započeti sljedećeg lipnja.

Komentiraj