Povoljni vremenski uvjeti za vožnju. Pojačan promet na riječkoj obilaznici

Povećana je gustoća prometa na riječkoj obilaznici između čvorova DIRAČJE i OREHOVICA u smjeru Krčkog mosta. Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, javlja u utorak ujutro Hrvatski autoklub.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju povodom Dana antifašističke borbe bit će danas od 15:00 do 23:00 sata i sutra, 22. lipnja od 14:00 do 23:00 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Na državnoj cesti DC1 u mjestu Bruvno kod Gračaca do 17:00 sati zbog radova vozi se jednim trakom, naizmjence uz regulaciju semaforima. Zbog radova na DC231 u Svetoj Nedelji danas do 17:00 sati vozi se jednim trakom, naizmjence uz regulaciju semaforima.

U pomorskom prometu nema poteškoća. Izmjene u redu plovidbe: do 02.listopada trajekt na liniji Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ u polascima iz Suđurđa prema Dubrovniku srijedom u 14:00 sati pristaje i u luku.

Teretna vozila na ulaz u zemlju čekaju oko sedam sati na prijelazu Tovarnik te oko sat vremena na prijelazu Županja.

 

Komentiraj