POUZDANE INFORMACIJE Grci se raspisali o odlasku Petkovića iz Dinama, insajder objavio kakva je situacija

Autor:

22.05.2024., Rijeka - SuperSport Hrvatski nogometni kup 23/24. HNK Rijeka - GNK Dinamo. Druga finalna utakmica. Stadion na Rujevici Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nitko se nije službeno javio Bruni Petkoviću (29) ni njegovu agentu u kontekstu transfera, tvrdi talijanski insajder Lorenzo Lepore. Napadač u ugovoru s Dinamom ima klauzulu prema kojoj može otići ako netko za njega do 15. srpnja plati 2.5 milijuna eura. Ne napusti li klub do tada, fiksna klauzula će se ukinuti i odšteta će se dogovarati s Dinamom.

Petkovićev ugovor vrijedi do ljeta 2025. godine, a ako istekne, mogao bi besplatno napustiti Dinamo. Lepore tvrdi da će Dinamo otvoriti pregovore o produljenju suradnje ako u ljetnom prijelaznom roku nitko ne aktivira izlaznu klauzulu. Podsjetimo, Lepore je ovu informaciju objavio nakon što je grčki medij Sport24 napisao da AEK želi Petkovića.

Grčki novinari tvrdili su da je Petković otvoren za dolazak u atenski klub i da je odbio produljiti ugovor s Dinamom, za koji igra od 2018. godine i u kojem je dokapetan. Petković u Zagrebu igra najbolji i najkonstantniji nogomet u karijeri, a ranije je nastupao za talijanske klubove poput Bologne, Verone, Catanije, Trapanija, Virtusa i Reggiane.

Prošle sezone s Dinamom je igrao Konferencijsku ligu, u kojoj je dogurao do četvrtfinala. Zabio je 18 golova uz devet asistencija u Dinamovom pohodu na dvostruku krunu u hrvatskom nogometu.

JAKO IME Hrvatskoj protiv Albanije sudi jedan od najboljih mladih sudaca u Europi

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.