POTVRDIO HBO ‘Igra prijestolja’ pomaknuta za ljeto 2017., sedma sezona sa samo sedam epizoda

Screenshot/YouTube

Nakon puno spekulacija, HBO je potvrdio kako će se sedma sezona ‘Igre prijestolja’ sastojati od sedam nastavaka, umjesto 10 koliko sje sadržavalo svih šest prethodnih sezona.

Televizijska kuća potvrdila je i kako će produkcija sedme sezone krenuti kasnije nego inače, a snimat će se na lokalcijama u Sjevernoj Irskoj, Španjolskoj i Islandu. Premijeru ćemo, tako, čekati sve do ljeta 2017. godine. Svih šest sezona dosada premijerno je prikazano u ožujku ili travnju.

“Sada kada je stigla zima, s produkcijom ćemo krenuti kasnije zbog vremenskih prilika”, rekao je programski predsjdnik HBO-a Casey Bloys. “Umjesto tradicionalne premijere u proljeće, sedma će se sezona početi prikazivati na ljeto”.

Vjeruje se kako je do kraja serije ostalo svega dvije sezone. U travnju su producenti najavili da je do kraja ostalo još 13 epizoda, što bi značilo da će se posljednja, osma sezona, sastojati od samo šest epizoda.

Također, zbog premijere u ljeto, ‘Igra prijestolja’ sljedeće godine neće moći biti u konkurenciji za nagradu Emmy, za koju su ove godine pokupili rekordne 23 nominacije.

Komentiraj