FaH/ Damir SENČAR

POTVRDA POLICIJE U Daruvaru pronađeno tijelo nestalog Dalibora Melvarda, ubijen je

Bjelovarska policija potvrdila je u četvrtak da je u dvorištu obiteljske kuće u Daruvaru dan ranije pronađeno tijelo 63-godišnjeg ubijenog muškarca čiji je nestanak prijavljen još 26. lipnja.

No, policija nije komentirala neslužbene informacije prema kojima je privela dvije osobe jer ih se dovodi u vezu s ubojstvom 63-godišnjeg Daruvarčanina Dalibora Melvarda.

“Tijekom kriminalističkog istraživanja u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru i Ministarstvom unutarnjih poslova jučer, 19. srpnja, u bunaru jedne obiteljske kuće u Daruvaru pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe sa sumnjom na nasilnu smrt zbog čega je jučer i obavljen očevid s kojim je rukovodila zamjenica Županijske državne odvjetnice u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika ove PU i stručnu pomoć vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba”, navodi policija u priopćenju.

Ističu i da je u tijeku “intenzivno kriminalističko istraživanje koje se nastavlja radi utvrđivanja svih odlučnih činjenica”.

“Možemo potvrditi da je do sada provedenim radnjama utvrđeno da je smrtno stradao 63-godišnji hrvatski državljanin čiji nestanak je prijavljen još 26. lipnja ove godine od kada se intenzivno tragalo za njim”, stoji u priopćenju.

Komentiraj