FaH

POTRAGA ZA TERORISTIMA: Dvoje novih osumnjičenih za napad u Bangkoku

Za dvoje novih osumnjičenih, jednom Tajlanđankom s hidžabom i neidentificiranim muškarcem, traga se u okviru istrage o nedavnom napadu u Bangkoku, objavila je policija u ponedjeljak.

Žena “se zove Wanna Suansan, ima 26 godina”, izjavio je glasnogovornik policije Prawut Thavornsiri na televiziji koja je prikazala fotografiju za osobnu iskaznicu žene u hidžabu koja je živjela s drugim osumnjičenim u stanu gdje su u nedjelju otkrivene eksplozivne naprave.

 

  •  Bomba je eksplodirala u večernjim satima 17. kolovoza ispred kineskog svetišta Erawan, u samom središtu poslovne četvrti Chidloma.

 

 

Tajlandska policija uhitila je u subotu muškarca koji odgovara opisu počinitelja jednog od najsmrtonosnijih napada u toj državi u kojem je 17. kolovoza živote izgubilo 20 osoba, većinom kineskih turista, a ranjeno je njih više od 120.

Bomba je eksplodirala u večernjim satima 17. kolovoza ispred kineskog svetišta Erawan, u samom središtu poslovne četvrti Chidloma.

Tajlandska vojna hunta, na vlasti u toj zemlji, ocijenila je kako je malo vjerojatno da je za napad odgovorna međunarodna teroristička skupina.

Komentiraj