POTPUNO OČEKIVANA ODLUKA: Otkazan Adria Tour

Potpuno očekivano, na stranicama turnira Adria Tour, organizatori su u utorak objavili kako se ova humanitarna teniska priredba otkazuje i kako neće biti turnira u Banja Luci i Sarajevu.

Odluka o otkazivanju Adria Toura donesena je nakon što se na zadarskom turniru, koji je održan od 19. do 21. lipnja pojavio koronavirus, a među pozitivnim osobama su i tenisači Novak Đoković, Borna Ćorić i Grigor Dimitrov.

“Žao nam je što moramo prekinuti organizaciju teniskih turnira u Banja Luci i Sarajevu. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizira, kao i da se svi oporave”, kazao je direktor turnira Đorđe Đoković.

Zadarski turnir prekinut je uoči finala, kada je bugarski tenisač Grigor Dimitrov na drušztvenim mrežama objavio da je pozitivan na koronavirus. U Zadru su testiranjima odmah podvrgnute 22 osobe, a među tri pozitivna slučaja našao se hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić koji je rezultat testa objavio na Instagramu uz poruku da nema simptome te da se dobro osjeća. Druga dva pozitivna nalaza imali su Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića, te Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Đoković je, pak, testiranje obavio u Beogradu, a danas je objavio kako je pozitivan na koronavirus, kao i njegova supruga Jelena.

Novak Đoković pozitivan na koronavirus, zaražena i njegova supruga

Komentiraj