“Potpuno normalan skup” Zorana Milanovića

U 11 sati u zagrebačkoj Tvornici kulture predsjednički kandidat Zoran Milanović, kojeg podupire 13 stranaka, održat će prvi predizborni skup.

Milanović je, podsjetimo, pokrenuo novu internet stranicu i diljem zemlje postavio jumbo plakate, čime je intenzivirao svoju kampanju. Uz pokretanje internetske stranice, u četvrtak je diljem Hrvatske postavljeno dvjestotinjak jumbo plakata na kojima se Milanović promovira pod sloganom ‘Normalno’ u šest varijacija u ovom dijelu kampanje.

Jedna od poruka je “Normalno, zauzmi stav, a ne ogradu Bijele kuće”. Na plakatima će se moći pročitati i poruke “Normalno, živjeti od rada, a ne od zastare”, “Normalno, svatko ljubi koga voli”, “Normalno, žena ima pravo na izbor”, “Normalno, zelena, a ne siva ekonomija” i “Normalno, ratovi su gotovi”.

Za drugu fazu kampanje izborni stožer Zorana Milanovića odabrao je slogan “Normalno”, a današnji skup održat će se pod imenom ‘Potpuno normalan skup’.

Uz temeljnu poruku da će biti ‘predsjednik s karakterom i stavom’, s kojom je sredinom lipnja najavio ulazak u predsjedničku utrku, pojašnjavaju u njegovu stožeru, Milanović će svoju kampanju voditi pod motom ‘Normalno’, što će biti sastavni dio svih njegovih ključnih političkih poruka i glavni komunikacijski light-motiv u borbi za Pantovčak, piše N1.

Komentiraj