Potpisan Sporazum o poslovnoj suradnji Hrvatske Lutrije i FER-a

Promo

Digitalizacijom poslovanja, proizvoda i usluga prati se prirodna migracija igrača na interaktivne kanale, a upravo je prepoznavanje tih potreba Hrvatskoj Lutriji osiguralo mjesto vodećeg priređivača igara na sreću. Priređivanje igara na internetu započelo je još 2010. godine, a danas u odigravanju lutrijskih igara, sportskog i loto klađenja, virtualnog klađenja, eSrećaka i icasina uživa 250 000 registriranih korisnika.

Uvođenjem prvog legalnog icasina, napravljena je uočljiva razlika od ilegalne konkurencije, a uspjeh icasina pokazuje kako su igrači prepoznali sigurno, legalno i tehnološki suvremeno okruženje. Brojne promjene napravljene su i u segmentu klađenja koje je u potpunosti prilagođeno igri na mobitelima, a uz mogućnost klađenja uživo dostupna je i nova aplikacija Score Alarm.

Kako bi i u budućnosti Hrvatska Lutrija nastavila s razvojem igara, kanala prodaje i ispunjavanjem očekivanja igrača, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu potpisan je Sporazum o poslovnoj suradnji kojeg potpisali predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Danijel Ferić i dekan FER-a, prof.dr.sc. Mislav Grgić.

Suradnja je vezana uz znanstveno i stručno usavršavanje studenata FER-a, zajedničko sudjelovanje u projektima, kao i sudjelovanje na znanstvenim i stručnim skupovima, a obuhvaćat će sudjelovanje u programu ljetnih praksi, upisu djelatnika na godišnje specijalističke studije FER-a, zajedničko prijavljivanje znanstvenoistraživačkih projekata na međunarodne i domaće izvore financiranja, organiziranje i održavanje skupova, sudjelovanje na Danima karijera i sličnima događanjima te stipendiranje studenata.

U svibnju ove godine, Hrvatska Lutrija je sudjelovala na Sajmu poslova u organizaciji Centra karijera FER-a kojem je cilj povezivanje poslodavaca sa studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva te srodnih tehnoloških fakulteta i veleučilišta u Zagrebu. U sklopu sajma prezentiran je natječaj ‘Budi kreativan – osmisli igru’ u kojem su studenti 3. i 4. godine fakulteta za Hrvatsku Lutriju osmišljavali nove igre.

Natječaj je trajao do 30. lipnja, a kandidati čiji radovi odnosno igre budu najbolje ocijenjene, dobivat će stipendiju do kraja diplomskog studija.

Komentiraj