HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

POTPISAN KOALICIJSKI SPORAZUM “ZA PREMIJERA” Bandić: “Vidimo se na prvoj sjednici Vlade u Vukovaru”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Vukovaru je potpisao sporazum s koalicijskim partnerima, Juricom Šoiem (HSS Stjepan Radić), milivojem Špikom (BUZ), Ljubom Jurčićem (Novi val) i Radimirom Čačićem (Narodna stranka – Reformisti). Koalicija je nazvana ‘Za premijera’, prenosi N1.

“Mi smo prepoznali Bandića kao jedinu opciju koja radi. Znamo da zna delati”, rekao je Šoić, dok je Špika uvjeren da će Bandić nakon izbora biti premijer.

“Razgovarajmo o projektima, a ne o ideologijama. Okupljajmo ljude, ne dijelimo ih. Očekujemo da koalicija Za premijera da premijera Bandića”, poručio je Čačić.

Zagrebački gradinačelnik Bandić rekao je da je ovo koalicija rada, zajedništva i odlučnosti. “Nakon 11. rujna svi ljudi neka se sjete ove slike ovdje i neka iziđu na izbore i neka glasuju za sebe. Ako žele živjeti kao što Zagrepčani žive, neka glasuju za koaliciju Za premijera. Tko želi glasati za eksperimente kao dosad, koji su ih doveli na prosjački štap, neka glasaju”, kazao je Bandić.

Poručio je da je u životu sve mjerljivo, pa tako i ljudska glupost. ” Usporedite Zagreb i ovo. I zato se vidimo na prvoj sjednici vlade u Vukovaru”, zaključio je.

Komentiraj