Postavlja se mjuzikl posvećen Franku Sinatri

Ovih dana službeno je potvrđeno da je u pripremi mjuzikl temeljen na životu Franka Sinatre pod nazivom ‘Sinatra The Musical’. Mjuzikl je nastao prema knjizi Joea DiPetra i u režiji i koreografiji Kathleen Marshall.

U službenom opisu mjuzikla za sada stoji da će priča pratiti Sinatrinu glazbenu karijeru od novogodišnje noći 1942. i pokriti njegovu aferu s Avom Gardner, kao i njegov najveći povratak u povijesti showbusinessa.

Universal Music Group Theatrical producira mjuzikl u suradnji sa Sinatrinom kćeri Tinom i organizacijom Frank Sinatra Enterprises. Tim povodom kći Franka Sinatre izjavila je: “Uzbuđena sam što ću raditi s Universal Music Theatrical na ovoj scenskoj produkciji za koju vjerujemo da će publici donijeti nove perspektive i uvide u glasovitu glazbu mog oca i njegovu trajnu ostavštinu”.

Izvršna potpredsjednica Universal Music Groupa Michele Anthony dodala je toj izjavi: “Frank Sinatra je jedna od najvećih ikona 20. stoljeća. Oduševljeni smo što radimo s Tinom na produkciji ovog showa koji će biti nastavak evolucije bezgraničnog kulturnog utjecaja Franka Sinatre.”

Za sada je još uvijek nepoznato tko će glumiti Sinatru i tko će se sve naći u glumačkoj postavi ovog mjuzikla koji će bez sumnje biti veliki hit.

Frank Sinatra rođen je 12. prosinca 1915. u New Jerseyu, a preminuo je 14. svibnja 1998. u Los Angelesu u dobi od 82. godine.

 

 

Komentiraj