Post Malone je obložio očnjake dijamantima u vrijednosti 1,6 milijuna $

Popularni američki reper, pjevač i tekstopisac Post Malone, pravim imenom Austin Richard Post, još je jedan u nizu američkih glazbenika koji se ukrasio dijamantima na što je potrošio oko 1,6, milijuna dolara.

Popularni reper ugradio je 12 karatne dijamante u vrijednosti 1,6, milijuna dolara u svoja dva očnjaka.

Zubar Thomas Connelly koji je ugradio dijamante i na Instagramu objavio fotografiju s novim dijamantnim očnjacima tim je povodom napisao “Uz osmijeh koji pokazuje prirodne porculanske zube uokvirene s 2 dijamantna očnjaka ukupne vrijednosti 12 karata, Post Malone doslovno ima osmijeh od milijun dolara !!!”

Prije Post Malonea sličan je bizaran potez napravio reper Lil Uzi Vert koji je u svoje čelo ugradio dijamant vrijedan 24 milijuna dolara. Međutim, nakon nekog vremena reper je uklonio dijamant jer se bojao da ga ne izgubi, te tom prilikom izjavio: “Imati na sebi dijamant vrijednosti 24 milijuna dolara je vrlo glupa ideja jer ću u jednom trenutku pogledati gdje je, a taj dijamant neće više biti na tom mjestu. Znam se. Budim se na neobičnim mjestima u raznim scenarijima mog života”.

Post Malone bi ove godine trebao nastupiti na nizu open air festivala, uključujući Lollapalooza Chicago, Rolling Loud Miami i Governors Ball, kao i Rock u Riu Lisboa 2022. godine.

 

Komentiraj