Lideri svih McCann agencija iz Europe, kao i menadžeri agencijske mreže McCann Worldgroup okupit će se 24. i 25. listopada u Beogradu, gradu koji je izabran za domaćina konferencije pod nazivom ‘Leading to Win Clients’.

“Izuzetno sam ponosan što je Beograd izabran za domaćina ovako važnog skupa u našem komunikacijskom sustavu. Sam događaj prilika je da između sebe razmjenimo iskustva i analiziramo najbolje primjere iz prakse, razgovaramo o novim trendovima u kreativnoj industriji i upoznamo se s najnovijim alatima i procesima stvorenim unutar agencije“, izjavio je Vladimir Dimovski, CEO McCann Adriatic, zadužen za McCann agencije u Hrvatskoj, Makedoniji, BiH, Albaniji, Srbiji i Crnoj Gori.

“U tome se i ogleda snaga našeg sustava i korist koja za naše klijente proizilazi iz činjenice da su McCann Adriatic agencije dio ovako razvijene i moćne mreže. U isto vrijeme, ovo je i veliko priznanje za cijelu I&F Grupu koja je više od dvadeset godina jedan od najvažnijih partnera agencijske mreže McCann Worldgroup na svijetu,” zaključio je Vladimir Dimovski.

Komentiraj