Screenshot/YouTube

Posljednji ispraćaj Capara i Kadrnke na Mirogoju

Posljednji ispraćaj legende hrvatskog futsala i člana Dinama Matije Capara (34) i mladog igrača kuba Oskara Kadrnke (15), koji su poginuli u prometnoj nesreći prije dva dana, održat će se na zagrebačkom Mirogoju, a komemoracija će u sportskoj dvorani Megaton.

Ispraćaj Matije Capara bit će u četvrtak u 16:30 sati, dok će posljednji ispraćaj Oskara Kadrnke biti u petak s početkom u 15 sati, također, na Mirogoju.

“Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati. Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga”, naveli su iz Futsal Dinama.

Ulaznice će se moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod bit će doniran obiteljima tragično preminulih sportaša.

Komentiraj