Poseban paket s noćenjem ‘Powered by Tesla’ u hotelu Esplanade

Esplanade Zagreb Hotel

Sinergija znanosti i umjetnosti rezultirala je izložbom koja se već sada naziva spektaklom godine, ‘Nikola Tesla – Mind From the Future’ interaktivan je postav u Meštrovićevom paviljonu koji će oduševiti sve zaljubljenike u mističan svijet jednog od najvećih vizionara 20. stoljeća.

Kako bi doživljaj bio potpun uz posjet izložbi s digitalnim vodstvom za vas smo kreirali paket s noćenjem u Deluxe sobi koji uključuje i raskošni doručak, obilazak grada u električnoj replici Fordovog modela T iz 1908. godine i slasne Tesline munje – plamteću delikatesu koja se poslužuje uz čašu hrvatskog vina isključivo kao dio ovog paketa u šarmantnom Le Bistrou.

Paket uključuje:

Noćenje za dvoje u Deluxe sobi
Doručak za dvoje poslužen u sobi
Dvije ulaznice za izložbu ‘Nikola Tesla – Mind From the Future’ uz digitalno vodstvo
Obilazak grada električnim automobilom
Specijalitet plamteće knedle Tesline munje i čaša vina kuće za dvije osobe u Le Bistrou
VIP tretman i dobrodošlica uz čašu pjenušca
Besplatno korištenje saune i fitnessa u Health Clubu
Besplatan superbrzi pristup bežičnom Internetu u svim prostorima hotela
PressReader Hot zona

Ponuda vrijedi ovisno o dostupnosti smještajnih kapaciteta u razdoblju od 25.11.2017. do 30.03.2018. izuzev 31.12.2017. godine.

Doživljajni multimedijalni spektakl na tragu vizije Nikole Tesle predstavlja desetogodišnji autorski rad svjetski priznate i nagrađivane autorice Helene Bulaje Madunić, kao i grupe međunarodnih umjetnika koji djeluju na području sinergije znanosti i umjetnosti spajajući film, animaciju, video umjetnost i tehničke inovacije. Obilazak grada u električnoj replici Fordovog modela T iz 1908. godine doživljaj je za sebe, a posljednja stanica 60-minutnog razgledavanja Gornjeg i Donjeg grada može biti Meštrovićev paviljon gdje je postavljena izložba.

Uživajte sa stilom u hotelu Esplanade i prepustite se spektaklu koji je zasigurno znanstveno-umjetnički doživljaj godine!

Za više informacija i rezervaciju paketa kontaktirajte:

T. +385 (0)1 4566 600

E. [email protected]

Komentiraj