Danijel Subašić (33) u srijedu se, nakon 44 nastupa u 10 godina, oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije. Prije nekoliko dana isto su napravili Vedran Ćorluka i Mario Mandžkić.

Njegovi suigrači na društvenim su mu mrežama počeli slati poruke zahvale.

“Brate mili, hvala ti na svemu! Kako nam je lijepo bilo… da je makar još toliko godina skupa! Baš mi je žao, falit ćes puno MON FRÈRE! I dalje puno uspjeha ti želim… čuvaj mi se!!”, napisao je Ivan Rakitić.

“Iskreno se nadam da je ovo zadnji oproštaj jer polako ponestaje rijeci kojima bi opisao sve ove istinske nogometne veličine…Subi flegmo naša kakve nema, hvala ti sto si mi čuvao leđa sve ove godine od mlade pa do ove stare reprezentacije , hvala ti sto si naše greške pretvarao u velike obrane…veliki si vratar ali još veća ljudina… I moram priznati nije ti Monte Carlo loš grad za mirovinu”, napisao je Ćorluka.

Od Sube se na Instagramu opostio i Šime Vrsaljko: “Čast je bila dijeliti svlačionicu s tobom. Hvala ti na pozitivnoj energiji koju si prenosio”.

“Pa dosta više opraštanja od repke. Daj javite se u isto vrijeme da mogu objaviti neku zajedničku sliku, a ne pojedinačno. E moj fu*king years, neopisivo mi je drago bilo igrati sa čovjekom poput tebe koji je uvijek nasmijan, pozitivan i veseo, a uz sve to odličan golman. Brate hvala na svemu”, napisao je Lovren.

Komentiraj