Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Poreč: U četverostrukom sudaru poginuo 18-godišnjak, ozlijeđeno još pet osoba

Od posljedica teških ozljeda zadobivenih u sudaru, u bolnici je u srijedu poslijepodne umro 18-godišnji vozač, devetogodišnje dijete je teško ozlijeđeno, a još četiri osobe su lakše ozlijeđene, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila oko 7,40 sati na cesti Novigrad – Poreč, kad je mladi vozač Renaulta Clio pulskih oznaka pretjecao, izvijestila je glasnogovornice istarske policije Nataše Vitasović.

Iz suprotnog smjera (iz smjera Poreča) naišao je automobil Peugeot, čija je vozačica skrenula udesno da bi izbjegla izravni sudar i udarila u zemljani nasip, pri čemu se njen automobil prevrnuo, te vratio na cestu. Clio je nastavio i sudario se s Citroenom, koji je iza Peugeota naišao iz suprotnog smjera.

Tada je iz smjera Novigrada naišao Volkswagen Golf, čija je vozačica, da bi ne bi udarila u prevrnuti Peugeot na cesti, skrenula udesno na zemljani nasip.

U četverostrukom sudaru 18-godišnji Umažanin zadobio je teške, za život opasne ozljede, od kojih je umro u 16.30 sati u pulskoj bolnici. Teške ozljede zadobilo je i devetogodišnje dijete koje se nalazilo u Citroenu i prevezeno je u KBC-u Sušak u Rijeci. U nesreći su lakše ozlijeđene još četiri osobe.

Komentiraj