Popularna voditeljica Ivana Mišerić kao zaštitino lice branda Karat

Karmen Poznić

Odavno je poznato da je nakit ženin saveznik. Njegov oblik, veličina ili boja, puno govori o karakteru i ukusu osobe koja ga nosi. Nije tajna da se žene vole osjećati lijepo i samopouzdano, a upravo je izbor nakita često ogledalo onoga što svaka žena nosi u sebi.

Trend u industriji nakita je i dalje “više je više”, a upravo je to na najbolji mogući način, pozirajući ispred fotoobjektiva, dočarala Ivana Mišerić, prelijepa radijska voditeljica, zaštitno lice branda Karat. Na pitanje kako je došlo do suradnje, Mišerić uz osmijeh priča:

“Kad me Rene Krasnić nazvala čak nisam prvo pogledala nakit, nego sam slušala nju da ju osjetim. I to mi je prvo sjelo. Onda sam otišla u Osijek vidjeti proizvodnju i upoznati cijeli tim i malo je reći da sam se zaljubila. Ovo je vrhunska priča, topla, obiteljska iza koje stoje vrijedni ljudi koji rade prekrasan nakit. I jedna snažna mlada žena koja to sve gura”.

Brend Karat je uz poznatu voditeljicu predstavio kolekciju ‘Golden hour’, koja donosi 18 karatnu pozlatu već poznatih srebrnih kolekcija, tu su i novi modeli…

Foto: Karmen Poznić

Make Up: Sonja Kvesić

Hair: Larita Studio

Produkcija: Studio7

Komentiraj