Popularna Elaine iz ‘Seinfelda’ preboljela je rak dojke, slavi 60. rođendan

Glumica Julia Louis-Dreyfus rođena je 13. siječnja 1961. u iznimnoj bogatoj obitelji. Njen otac, pokojni milijarder William Louis-Dreyfus,  bio je jedan od najbogatijih biznismena na svijetu. Julia se bez obzira na to trudila ostvariti vlastitu karijeru i zarađivati vlastiti novac. To je svakako i uspjela, jer serija ‘Seinfeld’ u kojoj je glumila Elaine, je jedna od najuspješnijih serija svih vremena.

Julia je prije nekoliko godina preboljela rak dojke i rekla  kako ju je suočavanje s bolesti natjeralo da ponovno razmisli o tome kako provesti svoje preostalo vrijeme na ovoj planeti: “Nikad nisam mislila da sam besmrtna, ali sad sam sigurnija da ne treba puno vremena trošiti razmišljajući o kraju života. Nakon što se suočite sa smrti, počinjete shvaćati da ćete u nekom trenutku otići odavde. Svi mi. Dakle, pitanje je kako najbolje provesti svoje preostalo vrijeme na ovoj planeti?”

Inače, svoju je dijagnozu objavila na Twitteru pišući sasvim otvoreno: “Jedna od osam žena dobiva rak dojke. Danas sam ja jedna od njih. Dobra vijest je da imam najbolju skupinu podrške i brige – svoju obitelj i prijatelje, te fantastično zdravstveno osiguranje. Loša vijest je da nemaju sve žene toliko sreće, pa hajdemo se boriti protiv svih vrsta raka i učinimo univerzalnu zdravstvenu skrb stvarnom”.

Komentiraj