Ponovo odgođen početak prikazivanja novog James Bond filma

S obzirom na pandemiju koronavirusa zbog čega su kino dvorane diljem svijeta zatvorene ili rade sa smanjenim kapacitetom, početak prikazivanja filma „Za smrt nema vremena“ (No Time to Die), posljednjeg iz James Bond franšize, ponovo je odgođen. Umjesto 2. travnja, kako je bilo najavljeno, film će se početi prikazivati 8. listopada. S obzirom da proračun filma iznosi 200 milijuna dolara jasno je da taj uloženi iznos neće biti vraćen bez značajne prodaje kino ulaznica pa je čekanje da se kina otvore sasvim logična odluka. Ujedno, čini se da je to početak još jednog vala odgađanja premijera velikih hollywoodskih hitova.

Film „Za smrt nema vremena“ trebao se početi prikazivati u travnju 2020. godine te je bio jedan od prvih filmova čija je premijera zbog pandemije pomaknuta i to za studeni 2020. a nakon toga i za travanj 2021. Godine. Redatelj 25. po redu filma iz James Bond franšize je Cary Joji Fukunaga dok se u njemu po posljednji puta u ulozi tajnog agenta 007 pojavljuje Daniel Craig. U ostalim ulogama pojavljuju se Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes i Christoph Waltz, glumci koje smo već viđali u ovoj franšizi, dok će se po prvi puta pojaviti Rami Malek, Ana de Armas i Lashana Lynch. Naslovnu pjesmu filma otpjevala je Billie Eilish.

Filmski studio Universal, koji distribuira film „Za smrt nema vremena“ diljem svijeta, ujedno je odlučio odgoditi početak prikazivanja akcijskog filma „Nobody“ sa 26. veljače na travanj te horor „Last Night in Soho“ sa Anyom Taylor-Joy u glavnoj ulozi sa 23. travnja na 22. listopad.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]