Intimina

Nespretni trenuci ponekad su najljepše uspomene

Poznat vam je onaj trenutak kad umjesto da gurnete vrata, vi ih povučete? Ili kad se pozdravite s nekim, ali oboje krenete hodati u istom smjeru? Prolijemo kavu po sebi baš prije važnog sastanka. Zaboravimo ime osobe istog trenutka kad ju upoznamo. Ali to je ono što nas čini ljudima i zapravo je prilično zabavno. Sigurni smo da znate o čemu govorimo…

Neugodni trenuci se često događaju, no kako god bilo, Intimina vas poziva da vidite humor u svakoj situaciji i dobro se nasmijete. Zaključak je da svi griješimo, ma koliko god bismo to željeli izbjeći.

Ponekad takvi trenuci čine najljepše uspomene. Prestanite shvaćati život tako ozbiljno. Nitko nije savršen i svako toliko, nešto neugodno će nam se dogoditi. Dobro se nasmijte oko toga, nema potrebe da živimo prema pravilima, radite ono što vas čini sretnim.

Pa što ako ste u tridesetima i spavate u Mickey Mouse pidžami? Potpuno je ok raditi neke stvari koje nisu “normalne”, iznenadili biste se koliko ljudi radi iste “čudne” stvari kao vi. Zapravo, prilično jednostavno, zar ne? 

Komentiraj