facebook.com

Ponedjeljak je neradni dan u tvrtki Tele2, osim za poslovnice u trgovačkim centrima

Ulaskom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva naši ‘Vatreni’ su pokazali da su nezaustavljivi i neustrašivi.

Kako bi omogućili svojim djelatnicima da proslave i dočekaju naše ‘dečke’, tvrtka Tele2 je odlučio proglasiti ponedjeljak (16. srpnja) neradnim danom za njene zaposlenike.

“Tele2 uvijek u fokusu ima svoje korisnike, ali smo svjesni da bez sretnih djelatnika, nema ni zadovoljnih korisnika. Dio našeg načina poslovanja je i slavlje pobjeda, a ovo je i te kako razlog za slavlje. Ponosni smo što možemo barem ovako doprinijeti uspjehu kojeg su ‘Vatreni’ za nas već ostvarili. Pozivamo i ostale kompanije da se povedu za našim primjerom, jer ovo su dani koji se nikada ne zaboravljaju“ izjavila je Jasmina Gregurek, članica Uprave Tele2 Hrvatska.

Svi zaposlenici (uključujući i zaposlenike na prodajnim mjestima) koji iz poslovnih razloga ili zbog korištenja godišnjeg odmora nisu u prilici iskoristiti slobodan dan u ponedjeljak, imaju pravo taj slobodan dan iskoristiti naknadno.

Istaknimo kakoće poslovnice Tele2 koje se nalaze u trgovačkim centrima na dan finalne utakmice te za vrijeme dočeka raditi u skladu s radnim vremenom centara.

Komentiraj