Cojones, Klasična u Močvari #3

Pomozite klincima da otputuju na maturalac

U utorak, u klubu Močvara, održat će se Rock Out, dobrotvorni koncert za klince koji nemaju novca za maturalno putovanje. U bendovima koji će nastupiti sviraju učenici i profesori Klasične gimnazije: Cojones, Aldelfi, Hipno te Peglica i komandos.

Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji zbog financijskih razloga ne mogu s ostalim maturantima uživati u Suncu na obali Krete.

Sigurno se pitaš što ti dobivaš… Pa osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i s nama započni kraj mukotrpne školske godine.

Rock Out je nova verzija humanitarnog koncerta Klasične gimnazije koji se od tradicionalnog Rock In koncerta razlikuje jedino po lokaciji. I ove godine okupili su se mladi (i malo stariji) bendovi koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu.

ALDELFI (Zagreb)

Srednjoškolski bend; Jakov Peruško Rihtar (vokal), Vlado Peruško Rihtar (ritam gitara), Lovro Ohlhofer (solo gitara), Sandro Sušanj (bas), Dorian Scholz (bubnjevi).

HIPNO (Zagreb)

Srednjoškolski bend; Jakša Perković (gitara, vokal), Jakov Gojmerac (bas, vokal), Danilo Dobrić (bubnjevi).

PEGLICA I KOMANDOS (Zagreb)

COJONES (Zagreb)

cojonesband.com

Koncert je realiziran u sklopu projekta Močvarni laboratorij i programa “Klasična u Močvari #3” u suradnji Udruženja za razvoj kulture “URK” i kluba Močvara s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna – ŠPUD Zagreb i UBU – Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji.

Satnica:

20:00 vrata
21:00-21:30 Adelfi
21:40-22:10 Hipno
22:20-23:05 Peglica i Komandos
23:15-24:00 Cojones

Cojones

Komentiraj