Pomoćni trener Passi na klupi Olympiquea iz Marseilla

Getty Images

Pomoćni trener Franck Passi preuzet će vođenje francuskog prvoligaša Olympiquea iz Marseilla nakon iznenadne ostavke Marcela Bielse, objavio je nedjelju predsjednik kluba Vincent Labrune.

 “Odlučio sam privremeno predati vođenje prve momčadi Francku Passiju koji je bio pomoćni trener Bielsi”, objavio je Labrune na internetskim stranicama kluba. Argentinac Bielsa, koji je sjeo na klupu Olympiquea prošle godine podnio je ostavku u subotu nakon poraza od 0-1 na domaćem terenu od Caena u prvom kolu francuskog prvenstva, navodeći kao razloge za tu iznenađujuću odluku probleme s ugovorom.

  • Pod Bielsinim vodstvom klub iz Marseillea je prošle godine dugo bio u ravnopravnoj borbi za naslov prvaka Francuske, ali su na kraju završili na četvrtom mjestu.

 

Prije nego što je stigao na klupu Marseillea Marcelo Bielsa vodio je Athletic Bilbao od 2011. do 2013., a svjetskoj je nogometnoj javnosti poznat i kao izbornik Argentine od 1998. do 2004. te izbornik Čilea, na čijoj je reprezentativnoj klupi bio od 2007. do 2011.

Komentiraj