POLJUD: PRIJELAZNI ROK Gattuso u Hajduk direktno s Eura besplatno dovodi poznatog Švicarca

Autor:

SOPA Images / ddp USA / Profimedia

SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Specijalizirani talijanski portal Calciomercato.it javlja kako je Nikola Kalinić u punom zamahu da Gennaru Gattusu dovede dva obrambena pojačanja. Oba Švicarci, jedan trenutačno igra na Europskom prvenstvu


Ricardo Rodriguez bez odštete jer Torino je odlučio kako mu neće obnoviti ugovor i Eray Cömert iz Valencije u koju se vratio nakon posudbe iz Nantesa.

To su dva sljedeća pojačanja na kojim radi sportski direktor Kalinić! Rodriguez (31) igrao je u Milanu, PSV-u, Torinu… Ima preko 100 nastupa za švicarsku reprezentaciju.

TRANSFERI, HAJDUK ‘Split je poseban grad. Da Džeko dođe… Kad Hajduk pobjeđuje to ti je kao hod po nebu’

Ljevak i europski poznato i priznato europsko ime! Može na lijevog braniča, može na lijevog stopera, može na lijevog bočnog kad se igra s tri stopera.

Eray Cömert (26) je stoper turskog podrijetla. Iz Lugana preko Basela došao je do Valencije i Nantesa, a i njemu ističe ugovor tako da to još jedno pojačanje koje bi Hajduk doveo bez odštete.

Ostvari li se barem dio najava u ovom prijelaznom roku (Džeko, Rakitić, Rodriguez…) Gattuso bi mogao imati – zvjezdani Hajduk na raspolaganju!

ZNA SE NOVI GAZDA Rijeka objavila novost: ‘Dame i gospodo’…

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.