Zagrebačka policija uhitila je noći s ponedjeljka na utorak muškarca koji je provalio u trgovinu u Livadićevoj ulici u Maksimiru, nakon policijske potjere koja je završila na izlazu s autoceste A3 Đuemanec.

Oko 3:30 sati nakon ponoći građani su uočili provalu u trgovinu u Livadićevoj ulici, te pozvali policiju. Počinitelj se s mjesta događaja udaljio u Mercedesu, a policija je spomenuti automobil uočila u obližnjoj Jarambašićevoj ulici. Vozač se oglušio na policijsku zapovjed da se zaustavi, te se dao u bijeg.

“Nakon potjere po gradu, nepoznati je počinitelj nastavio bijeg autocestom A2, a policijski službenici su poduzeli potrebne mjere kako bi smanjili opasnost za ostale sudionike u prometu te ga slijedili do izlaza Đurmanec, gdje je automobilom sletio s kolnika i udario u ogradu”, navodi se u policijskom priopćenju.

Počinitelj je doveden u službene prostorije na utvrđivanje identiteta i kriminalističko istraživanje, a policija je zaključila kako u ovom incidentu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Komentiraj