POLICIJSKA AKCIJA NA KOSOVU: Uhićen policajac zbog povezanosti s ubojstvom Ivanovića

Rano jutros provedena je policijska akcija na sjeveru Kosova. Uhićen je jedan policajac, a za drugim se traga. Prema nekim medijima, uhićene su dvije osobe.

Akcija je povezana s ubojstvom Olivera Ivanovića, javlja KoSSev.

Kako javlja srpski Blic, kosovski su specijalci došli s više od 25 oklopnih vozila i džipova te s oko 100 pripadnika specijalne policije.

Mediji pišu kako je jedan od uhićenih Rade Basara, policijski inspektor sa sjevera Kosova koji je vodio istragu o ubojstvu Ivanovića, a za njega se sumnja da je skrivao dokaze

Glasnogovornik Kosovske policije (KP) Baki Keljani potvrdio je da je Kosovska policija provela policijsku akciju u vezi s ubojstvom Olivera Ivanovića.

“Ova policijska operacija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebni odjel, a koji je rezultirao uhićenjem osumnjičenog policajca R.B. uključenog u nalog za pretragu, dok je osumnjičen još jedan policajac, ali se za njim traga. Tijekom policijske akcije uhićen je još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplijenjena još dva komada oružja i municija”, naveo je Keljani za KoSSev.

Komentiraj