Policija zaustavila tandem s dvije zolje i kilogramom marihuane

Jučer popodne u Sesvetama na Kobiljačkoj cesti policijski službenici su prilikom redovne kontrole zaustavili osobni automobil kojim je upravljao je 31-godišnjak, a s njim u vozilu nalazio se i 27-godišnjak.

“Po zaustavljanju vozila policijski su službenici vizualnim pregledom u vozilu iza prednjih sjedala uočili dva raketna bacača, tzv. „Zolje“ te je prilikom daljnjeg postupanja 27-godišnjak iz auta izbacio plastičnu vrećicu s oko 1000 grama biljne materije karakterističnog izgleda i mirisa za opojnu drogu marihuanu”, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

S obzirom na to da je pronađeno oružje, na mjesto događaja došli su i policijski službenici Protueksplozijske službe i krim tehničar, javili su iz Policije.

Nad obojicom muškaraca provedeno je kriminalističko istraživanje, dok je vozilo prevezeno na službeni prostor Policijske uprave zagrebačke, a policija je pretražila i kuće uhićenih. U kući vozača auta pronađeno je i 10 grama marihuane.

“Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, priopćeno je iz PU zagrebačke.

Komentiraj