HINA/ MUP

Policija zaplijenila 37.7 kg marihuane i 4.5 kg heroina, uhićen 60-godišnjak

Nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici PNUSKOK-a, SSKOK-a Zagreb uhitili su u petak šezdesetogodišnjeg hrvatskog državljanina zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, priopćili su iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Nakon njegovog uhićenja, službenici su pretražili njegov dom, garažu i osobna vozila, u kojima je pronađeno 37.7 kilograma marihuane, 4.5 kilograma heroina, 6.8 kilograma tzv. „punila“ za povećanje mase heroina te digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s navedenim kaznenim djelom.

Policija je istraživanjem utvrdila da je uhićeni nabavljao velike količine marihuane i heroina te „punila“ za povećanje njegove mase, skrivajući ih u iznajmljenim garažama i drugim prostorima na području Zagreba, gdje je drogu miješao i dalje preprodavao.

U utorak, 6. rujna, preprodao je pet paketa marihuane (5.35 kilograma) drugom osumnjičeniku koji je uhićen istog dana. U srijedu je prijavljen zbog posjedovanja droge i daljnje preporodaje.

uhićeni 60-godišnjak u subotu je predan pritvorskom nadzorniku dok je protiv njega Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentiraj