Policija uvjerena da je osumnjičeni djecoubojica raspravno sposoban; uhićen je

Otac osumnjičen da je u zagrebačkim Mlinovima ubio svoje troje djece, nakon što je u pratnji policije prevezen u bolnicu, predvečer je prevezen s psihijatrije u krim-policiju, objavio je dnevnik.hr.

Otac kojeg se sumnjiči da je u zagrebačkim Mlinovima u subotu ubio svoje troje djece, a onda pokušao nauditi i sebi, uz policijsku je pratnju prebačen u Kliniku za psihijatriju u Vrapče, a u večernjim je satima priveden u krim-policiju na ispitivanje.

Psihijatar o monstruoznom ubojstvu: “Riječ je o kombinaciji psihopatije i narcizma i ovo se često događa”

Zvonimir Petrović, voditelj službe općeg kriminaliteta zagrebačke policije potvrdio je da je otac monstrum uhićen. Otkrio da će se, u slučaju da ne razumije hrvatski jezik dovoljno dobro, s obzirom na to da je riječ o austrijskom državljaninu, osigurati ispitivanje na njegovom materinjem jeziku.

Petrović je u razgovoru za Dnevnik Nove tv potvrdio da je u tijeku njegovo uhićenje, a nakon što su ga pregledali liječnici u Vrapču i odlučili ga otpustiti iz bolnice.

“Upravo sada, dok mi razgovaramo u tijeku je njegov preuzimanje od osoblja bolnice i vrlo brzo bit će u našim službenim prostorijama”, rekao je Petrović.

Apsolutno smatramo da je uhićeni raspravno sposoban, dodao je Petrović. “Nakon što je liječnički konzilij u bolnici Vrapče odlučio da će ga otpustiti – tu nastupamo mi”, rekao je.

S obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, tijekom ispitivanja uhićenom će biti osiguran prevoditelj, a nakon ispitivanja, uhićeni će biti predan pritvorskom nadzorniku, a županijskom državnom odvjetniku biti podnesena kaznena prijava, rekao je Petrović.

Komentiraj