Policija u Osijeku traga za dvojicom krijumčara migranata

Osječko-baranjska policija objavila je da traga za dvojicom osumnjičenika koji su u kombi vozilu prevozili 11 migranata te pobjegli nakon što su otkriveni.

Policajci Mobilne jedinice za nadzor državne granice opazili su u subotu oko 05:30 sati kod naselja Markušica, bijelo kombi vozilo stranih registracijskih oznaka za koje se sumnjalo da prevozi migrante, navodi se u priopćenju policije.

Akciji su se priključili djelatnici osječko-baranjske Policijske uprave koji su u mjestu Antunovac pokušali zaustaviti kombi vozilo no vozač je bez zaustavljanja udario u jedno službeno vozilo i nastavio bijeg u smjeru Baranje. U potjeri je sudjelovalo sedam policijskih vozila, a kombi vozilo se zaustavilo između mjesta Normanci i Koška.

Kako navode iz policije, u vozilu je bilo deset muškaraca i jedan lakše ozlijeđeni dječak, kojemu je odmah pružena liječnička pomoć.

Sve zatečene osobe prevezene su na daljnju obradu u Policijsku postaju Našice, dok se za vozačem i suvozačem kombi vozila intenzivno traga.

Komentiraj