Policija u automobilu mladića pronašla više od kilograma marihuane

Zagrebačka je policija u srijedu izvijestila da je prilikom pretrage vozila 26-godišnjaka pronašla više od kilogram marihuane pakirane u dva plastična omota za zamrzavanje.

Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice i zagrebački policajci su 1. ožujka 2021. godine oko 15 sati na autocesti A4 Zagreb – Goričan kod naplatne postaje Komin zaustavili osobni automobil marke Citroen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni.

Policija je temeljem sudskog naloga pretražila vozila i pronašla 1049 grama marihuane pakirane u dva plastična omota za zamrzavanje. U jednom paketu bilo je oko 168 grama marihuane, dok se u drugom nalazilo oko 881 gram marihuane.

Osim marihuane, policija u vozilu pronašla i određeni novčani iznos za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela te mobitel.

Osumnjičeni je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uhićen i predan policijskom nadzorniku, a protiv njega podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentiraj