Nacional

Policija se oglasila o uhićenju 70-godišnjeg Tišnjanina

Policija se danas u popodnevnim satima oglasila o uhićenju 70-godišnjeg Ilije Komšića. Komšić je uhićen zbog neprimjerenog komentara o sisačkom biskupu Vladi Košiću.

Iz policije su naveli što je točno napisao Tišnjanin Ilija Komšić te da je riječ o ozbiljnim prijetnjama smrću.

“Muškarac je uhićen zbog provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti ozbiljnih prijetnji smrću koje su prijavljene policiji.

Policijski službenici PU šibensko-kninske uhitili su danas na području Vodica 69-godišnjeg hrvatskog državljanina te ga predali policijskim službenicima PU sisačko-moslavačke zbog provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti ozbiljnih prijetnji smrću koje je policiji prijavio sisački biskup Vlado Košić”, stoji u priopćenju MUP-a.

Podsjetimo, policajci su postupali po prijavi Policijske postaje Sisak da se na šibenskom području vjerojatno nalazi osoba koja je na internetu neprimjereno pisala o biskupu. Nakon što je osoba locirana, priveli su je i predali sisačkoj policiji, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Slavica Komšić, supruga uhićenoga, rekla je da je šokirana i vrlo zabrinuta jer joj je muž jako bolestan te da nema kod sebe tablete koje mora svakodnevno piti.

Komentiraj