Policija rekla ženi da ih prestane zvati nekoliko sati prije nego je dečko ubio nju i sina

Allen Cashe ispalio je iz kalašnjikova 24 metka na Latinu Herring i njezinog sina samo nekoliko sati nakon što joj je policija rekla da “prestane nazivati 911”, piše Independent.

Cashe je prvi nazvao policiju oko 03:20 sati dok su se svađali ispred trgovine. Rekao je da mu je djevojka ukrala ključeve. Policiji je također rekao da je bila “bahata” nakon što je “došla kući iz kluba pijana”. Herring je rekla da su ključevi njene kuće kod Cashea.

Netko je opet nazvao policiju 20 minuta kasnije dok su se svađali ispred njezine kuće na Floridi.

Cijeli incident ispred kuće snimila je nadzorna kamera jednog od policajaca. Herring je navodno tvrdila da Cashe ima pušku, ali policija je porekla tu tvrdnju.

Na snimci se čuje kako joj policajac govori: “Sredit ćemo to, gospođo, samo prestanite nazivati 911 i optuživati bez dokaza, dobro?”.

“To su lažne optužbe. Ovo je drugi put da je to učinila”, rekao je drugi policajac.

Iz policije također tvrde da je bila frustrirana njihovim odgovorom te rekla kako je trebala lagati da ju je dečko udario da bi nešto učinili.

Cashe se vratio u 6 ujutro i kalašnjikovom ubio Heering i njenog osmogodišnjeg sina te ranio oca i mlađeg, sedmogodišnjeg sina.

Optužen je za ubojstvo prvog stupnja te priveden u zatvor Seminole Conty bez mogućnosti jamčevine, a prema Nacionalnoj mreži za sprečavanje nasilja u obitelji, u SAD-u bivši partneri svaki dan ubiju tri žene.

Komentiraj