Policija pronašla dvojicu napadača na Srbe u mjestu Đevrske

Šibenska policija izvijestila je u petak da je završeno kriminalističko istraživanje nad muškarcima koji su u srijedu navečer upali u kafić u Đevrske. Napadači su okrivljeni za prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

“Utvrđeno je da su okrivljeni 21. kolovoza oko 22.50 sati u Đevrskama, u alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt 62-godišnjaka osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kada je po ulasku u ugostiteljski objekt okrivljeni 25-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vrijeđao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir tu nazočnih gostiju”, navodi se u policijskom priopćenju.

Vlasnik ih je tada upozorio da ne oštećuju inventar te da će zvati opliciji. Drugi muškarac (28) potom ga je verbalno napao. “Okrivljeni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz Optužni prijedlog, privedeni Općinskom sudu u Šibeniku, stalna služba Knin, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navodi policija.

Muškarac (28) je okrivljen i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer su ga iza ponoći u Konjevratima zatekli kako pijan vozi Golf. Alkotestiranje je odbio.

Komentiraj