Policija objavila nove detalje tragedije na Papuku: Smrznuli se 26-godišnjak i 38-godišnjak iz Požeško-slavonske županije

U ponedjeljak ujutro između Slatinskog Drenovca i Velike na Papuku pronađena su smrznuta tijela dvojice mlađih muškaraca. Virovitičko-podravska policija objavila je u utorak poslijepodne novo priopćenje, u kojem navodi nove detalje ove tragedije.

Djelatnici zimske službe tijekom čišćenja snijega oko 9:45 pronašli su jedno tijelo u šumskom predjelu između dva naselja. Drugo tijelo, samo nekoliko kilometara dalje od prvog, oko 15 sati pronašao je 41-godišnjak prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva.

PU virovitičko-podravska objavila je da su stradala dvojica muškaraca, 26-godišnjak i 38-godišnjak s područja Požeško-slavonske županije. Prepoznala ih je obitelj.

“U 12 sati u OB Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja Požeško-slavonske županije”, navodi se u priopćenju policije.

Obdukcije jednog tijela biti će provedena danas oko 13 sati, a drugog tijela sutra, 27. siječnja u 9 sati, priopćila je policija.

Komentiraj