POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Ubojica je bio 36-godišnji taksist, preživjela beba je njegovo dijete

Zagrebačka policija održala je u petak izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj je otkrila detalje nezamapćenog zločina koji se sinoć dogodio na Kajzerici.

Podsjetimo, šest je osoba ubijeno u kući u Cimermanovoj ulici u naselju kajzerica. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete. Sedmomjesečna beba jedina je preživjela masakr. Ubojica je počinio samoubojstvo jutros oko četiri sata na području Brezovice.

“Sinoć oko 21.30 nekoliko dojava o pucnjavi u Cimermanovoj. Dolaskom na mjesto pronađeno šest mrtvih osoba”, rekao je Rašić. Nakon istraživanja došli su do podatka da se jedna osoba može dovesti u vezu s tim djelom. Ta osoba povezana je s jednom od žrtava. Imaju zajedničko dijete koje je pronađeno na mjestu događaja, djelatnici Hitne su ga pregledali i smješteno je u odgovarajuću ustanovu.

Nakon potrage u koju su bili uključeni svi rodovi policije, uključujući specijalnu policiju. Locirali su ga u Brezovici. Nije se predao, nego je počinio samoubojstvo.

Motiv za sada nije utvrđen, istraživanje je u tijeku, a očevid je završen nešto prije 10 sati u petak.

Nije bilo prijetnji niti nasilja od strane počinitelja prema žrtvi. Nije evidentiran za počinjenje kaznenih djela. Jedino je evidentiran za prekršaj remećenja javnog reda i mira na području Trešnjevke. Radi se o obitelji i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju moramo utvrditi kako se zatekla u obitelji

Možemo potvrditi da je dijete od jedne od žrtava i od počinitelja. Zločin je počinjen ilegalnim oružjem

Intenzivnim traganjem smo ga locirali, uočili i pozvali na predaju. Izašao je iz vozila i izvršio samoubojstvo u neposrednoj blizini, izvan vozila”, rekao je na konferenciji Marko Rašić.

Policija je potvrdila da se počinitelj bavio taksi prijevozom, te da je rođen u Vukovaru 1983. godine.

KRVOPROLIĆE NA KAJZERICI: Ubojica počinio samoubojstvo, ubijene 3 žene, 2 muškarca i dijete

Komentiraj