Policija objavila detalje tragične nesreće kod Senja

Primorsko-goranska policija objavila je detalje nesreće u kojoj je kod Senja jutros smrtno stradalo troje hrvatskih državljana.

“Nesreća se dogodila oko 8 sati kada je 68-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel, riječkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Senja prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je pritom udario izravno u osobno vozilo marke VW Polo, talijanskih nacionalnih oznaka što se kretalo iz suprotnog smjera.
Na mjestu nesreće, uz spomenutog 68-godišnjeg vozača, poginule su i dvije putnice iz vozila, starosti 70 i 93-godine”, priopćila je policija te dodala kako je troje talijanskih državljana zadobilo teške ozljede te su prevezeni u KBC Rijeka.

Točan uzrok nesreće i okolnosti koje su do nje dovele utvrdit će se nakon što budu provedene sve potrebne mjere i radnje.

Promet se tom dionicom ceste do 12 sati odvijao naizmjence zbog očevida kojim je rukovodila zamjenica ODO Rijeka.

“I ovom prilikom pozivamo na veći oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa sve sudionike u prometu, osobito vozače, kako bi se smanjile mogućnosti izazivanja prometnih nesreća s najtežim posljedicama”, apeliraju iz policije.

Komentiraj