Policija objavila detalje sudara BMW-a i Audija u Dubravi

Davorin Visnjic/PIXSELL

Zagrebačka policija u petak je na svojim stranicama objavila detalje jučerašnje prometne nesreće koja se oko 13 sati dogodila u Dubravi.

“51-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi čeških nacionalnih oznaka sjevernom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom, ušao je raskrižje s namjerom skretanja ulijevo u Kapucinsku ulicu, tom prilikom na prednju stranu vozila naletio je osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak koji se kretao južnom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru istoka, a u trenutku prometne nesreće ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja za ravno.

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka te je sletio na nogostup gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora, od kojeg se odbio dalje u smjeru jugoistoka preko mekanog terena, koji se nalazi s iste strane raskrižja, kada je stražnjom stranom vozila naletio na prednju stranu osobnog automobila marke Kia ceed zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjaka i na prednju stranu osobnog automobila Volkswagen polo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, koji su se nalazili parkirani na obilježenom parkirališnom mjestu koje se nalazi sa sjeverne strane kolnika Fočanske ulice.

Osobni automobil Audi, čeških nacionalnih oznaka, se uslijed siline naleta odbio u smjeru istoka te se zaustavio na kolniku Ulice Dubrava s istočne strane raskrižja dok su krhotine plastike otpale s vozila te su odbačene u smjeru istoka, na nogostup i tramvajsku stanicu gdje su udarile u maloljetnicu koja se kao pješakinja kretala tramvajskom stanicom u smjeru istoka.

Liječnička pomoć je 51-godišnjaku pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, 23-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ozlijeđenoj maloljetnici je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena”, navodi policija.

Komentiraj