Policija objavila detalje požara na automobilima u Zagrebu

Zagrebačka policija u petak se priopćenjem oglasila o detaljima osam požara na automobilima u noći sa srijede na četvrtak.

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Vezano uz požar vozila na Trešnjevci u I. Loparskoj ulici, obavljenim očevidom utvrđeno je da je na kombi vozilu marke Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka najvjerojatnije izbio zbog zapaljene za sad nepoznate tvari otvorenim plamenom. Zbog tog požara oštećeno je i drugo kombi vozilo također marke Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka, koje je bilo parkirano pored njega. Požar se ugasio sam, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena.

U svezi požara vozila na Črnomercu u Ulici Kajfešov brijeg, obavljenim očevidom utvrđeno je da je izbio najvjerojatnije uslijed djelovanja otvorenog plamena neutvrđenog izvora kojom prilikom je oštećeno pet vozila: kombi vozilo marke VW Multivan slovenskih nacionalnih oznaka, osobni automobili marki Citroen C-Elyse zagrebačkih registarskih oznaka, Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka, VW Caddy krapinskih registarskih oznaka i Nissan Qashqai zagrebačkih registarskih oznaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta cijeni se oko 245.500 kuna.

U svezi požara vozila na Trnju u Veslačkoj ulici, obavljenim očevidom utvrđeno je da je izbio najvjerojatnije uslijed djelovanja otvorenog plamena neutvrđenog izvora na tri vozila: osobno vozilo marke Smart zagrebačkih registarskih oznaka, WV Passat zagrebačkih registarskih oznaka i Hyunadai i30 daruvarskih registarskih oznaka.
Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena.

Za požar u Gradiščanskoj ulici – očevid će se obaviti danas”, navodi policija.

Komentiraj