Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo vojni policajac

Karlovačka policija objavila je u četvrtak setalje jučerašnje prometne nesreće, u kojoj je smrtno stradao 25-godišnji vojni policajac.

“Jučer oko 14.15 sati na autocesti A1 kod Draganića dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom splitskih registarskih oznaka upravljao je 40-godišnjak te je na 27. kilometru autoceste kod Draganića skrenuo s vozne trake na traku za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila Hrvatske vojske, a potom i u 25-godišnjaka koji je stajao uz osobni automobil.

Nakon toga udario je u još jedan osobni automobil Hrvatske vojske, a koji je zajedno s ostalim vozilima stajao zaustavljen u koloni koja je stajala zbog kvara na jednom od vozila iz kolone. Na mjestu događaja 25-godišnjak je smrtno stradao. Očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice uz nazočnost policijskih službenika i službenika vojne policije”, navodi se u policijskom priopćenju.

Protiv 40-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, a kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile ostale relevantne činjenice.

Komentiraj