Policija objavila detalje nesreće na Krku, u zapaljenom autu poginule dvije osobe

Primorsko-goranska policijska uprava objavila je pojedinosti sinoćnje prometne nesreće na Krku, u kojoj su poginule dvije osobe.

Dvoje poginulih u prometnoj nesreći na Krku

“Prema sadašnjim saznanjima, sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač osobnog vozila marke Fiat , riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru grada Krka prešao na lijevi kolnički trak namijenjenom prometu vozila iz suprotnog smjera i izravno se sudario s osobnim vozilom marke Volkswagen, isto riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin krećući iz smjera Krka prema Malinskoj.

Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Fiat i u njemu su smrtno stradale dvije osobe, dok su u Volkswagenu tri osobe ozlijeđene. Tijela stradalih osoba su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta osoba. Ozlijeđenim osobama je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su im dijagnosticirane teške ozljede.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika, od 23.10 do 4 sata, promet je na tom dijelu dionice bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na zaobilazne pravce. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće”, stoji u policijskom priopćenju.

Komentiraj