Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Policija objavila detalje napada nožem kod Novog Marofa

Policija je u nedjelju objavila detalje teškog fizičkog okršaja koji se dogodio u subotu u mjestu Topličice kod Novog Marofa.

Oko 20 sati u Topličici, 55-godišnjak je došao na dvorište obiteljske kuće u vlasništvu 30-godišnjaka. Bez povoda je fizički napao 53-godišnjaka te ga nožem kojeg je imao kod sebe ubo u predjelu prsišta.

Nakon toga je, također bez povoda, napao 30-godišnjeg vlasnika kuće, osobu s utvrđenim invaliditetom. Njega je ubo u trbuh. Pritom je prijetio ubojstvom još dvjema osobama koje su se zatekle na mjestu događaja. 55-godišnjak se potom pješke udaljio s mjesta događaja, pri čemu su ga zatekli i uhitili policijski službenici.

“Obojica ozlijeđenih muškaraca prevezena su u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na liječenju, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane. Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su očevid na mjestu događaja, a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela Ubojstvo u pokušaju, Teško ubojstvo u pokušaju te Prijetnje”, izvijestili su iz varaždinske policije.

Komentiraj