POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Muškarca terete za teško ubojstvo, ženu izbo pred djecom

Policija je u utorak objavila detalje o stravičnom slučaju u Piškorovcu. Muškarca rođenog 1984. sumnjiče za teško ubojstvo. Kako navode, 36-godišnjak je u nedjelju, nakon svađe, fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a zatim ju je izbo. Sve su gledala njihova djeca.

Policija ga tereti da je je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu izvanbračne supruge rođene 1982. te kaznena djela povrede djetetovih prava na štetu njihove maloljetne djece.

“Sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju 16. veljače 2020. godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama obiteljske kuće u Piškorovcu, nakon prethodne svađe, u jednom trenutku fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a potom joj oštrim predmetom zadao ubodnu ranu”, izvijestila je policija.

Ženu su potom privatnim autom prevezli u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Dan kasnije je preminula.

“Opisano kazneno djelo počinjeno je u prisutnosti njihove maloljetne djece”, rekli su u policiji i dodali da su osumnjičenog uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj