Policija moli pomoć, tragaju za dva muškarca

Zagrebačka policija traži dvojicu muškaraca za koje pretpostavlja da znaju što se dogodilo u nedjelju, 28. veljače, kada je muškarac odgurnuo ženu koja je pala između tramvaja i rubnika stajališta, pa ju je tramvaj vukao tri metra. Policija je objavila i fotografiju ta dva mladića.

“Dana 28. veljače 2021. godine oko 14.10 sati, na tramvajskom stajalištu Trg kralja Petra Krešimira IV bb, smjer Jug, 44-godišnjakinja je došla u verbalni sukob s dvije nepoznate muške osobe kojom prilikom ju je jedna od njih rukama odgurnula. Prilikom pada udarila je u bočnu stranu tramvaja koji se kretao te je pala na lijevi bok između tramvaja i rubnog kamena stajališta. Pri navedenom tramvaj ju je povukao u duljini od oko 3 metra”, stoji u priopćenju zagrebačke policije.

Na fotografijama su muškarci za kojeg se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

“Prvi nepoznati muškarac je starosti 25 do 30 godina, visine oko 180-190 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan, bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu, bijele hlače dok je na nogama nosio svijetle tenisice dok je preko vrata nosio crnu torbicu s natpisom. Drugi nepoznati muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače, nosio tamne tenisice dok je na glavi imao plavu šilt kapu.”

Policija poziva građane da jave imaju li informacija o toj dvojici najbližoj policijskoj postaji, na telefonski broj 192, ili mail adresu zagrebac[email protected]

Komentiraj