Policija istražuje prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao sedmerostruki svjetski prvak Sebastien Ogier

Zagrebačka policija potvrdila je da istražuje slučaj prometne nesreće u kojoj je u nedjelju ujutro sudjelovao aktualni i sedmerostruki svjetski prvak Francuz Sebastien Ogier, dok je bio na putu za 17. brzinac u sklopu Croatia Rallya, treće utrke Svjetskog prvenstva u reliju.

Ne otkrivajući identitet vozača, u policiji su kratko rekli da se utvrđuju sve činjenice i okolnosti prometne nesreće u kojoj su u nedjelju oko 7,15 sati u Novom Zagrebu sudjelovala dva automobila, ali i da se provodi kriminalističko istraživanje.

Sebastien Ogier je, po pisanju medija, prilikom skretanja na autobusnu stanicu udario u BMW, a sve se dogodilo na putu na početni brzinski ispit.

Prema snimkama koje su objavili, policajac je stao ispred Ogierovog automobila i stavio mu ruke na poklopac motora, ali ga je vozač zaobišao, nastavivši vožnju.

U nesreći je načinjena samo materijalna šteta, a po neslužbenim podacima najvjerojatnije se radilo o nesporazumu kad je napustio mjesto nesreće.

Unatoč oštećenjima na desnoj strani Yaris WRC-a, aktualni i sedmerostruki svjetski prvak pobijedio je u nedjelju u prvom izdanju Croatia Rallyja, trećem natjecanju Svjetskog prvenstva u reliju.

 

Aktualni svjetski prvak WRC-a sudjelovao u prometnoj nesreći na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, pogledajte snimku

Komentiraj