Policija identificirala 154 navijača koji su sudjelovali u neredima. S Torcidom i navijači Benfice

Nogometaši Hajduka u srijedu od 18 sati u Portugalu igraju uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige. U prvom susretu Splićani su na Poljudu slavili s 3:1.

“Na terenu kao i u gradu, Hrvati metu sve pred sobom”, piše portugalski portal Sofoot, komentirajući incident a navijačima koji se dogodio tijekom noći.

Policija je objavila da je nakon noćne potjere identificirala 154 navijača koji su sudjelovali u neredima. Potvrđeno je da su s navijačima Hajduka bili i navijači Benfice koji su u sjajnim odnosima sa splitskom Torcidom.

“Dobili smo prijavu da stotinjak navijača baca stolice i baklje. Izašli smo na teren i zaustavili autobuse kojima su navijači krenuli iz Guimaraesa za Porto. U autobusu smo identificirali 122 Hrvata, 23 Portugalca i 9 navijača drugih nacionalnosti”, piše u priopćenju policije.

Policija je u priopćenju djelovala umirujuće: “Mali incident bez posljedica ili materijalne štete, zasad . Nema izvještaja o značajnoj materijalnoj šteti, ozljedama ili kaznenih prijava”, navela je policija.

Objavljene snimke! Mediji: ‘Deseci bježali s trga kako bi umakli ultrasima Hajduka’

Portugalski mediji: Hajdukovi navijači izazvali nerede u Guimaraesu

Komentiraj