GORSKI KOTAR: Migrant ozlijeđen u “postupanju” policije, odvezen u bolnicu

Tijekom redovne kontrole  na području Gorskog kotara policajci su u subotu ozlijedili jednog migranta koji je prevezen u KBC Rijeka. O događaju su večeras izvjestili iz PU primorsko-goranske.

“U subotu u kasnim popodnevnim satima na nepristupačnom području Gorskog kotara, prilikom postupanja policijskih službenika koji rade na suzbijaju nezakonitih migracija došlo je do ozljeđivanja jednog stranog državljanina za kojeg se sumnja da nezakonito boravi na području Republike Hrvatske”,  navodi se u priopćenju.

Ozlijeđeni migrant koji je bio pri svijesti prebačen je u KBC Rijeka gdje je u tijeku pružanje hitne medicinske pomoći nakon čega će, kažu u policiji, znati više o vrsti ozljede.

“Na mjestu događaja provodi se očevid te su uključene sve nadležne službe kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice događaja. Također, zbog navedenog događaja glavni ravnatelj policije uputit će u PU primorsko-goransku stručni tim Ravnateljstva policije kao potporu službama na terenu.” , navodi se u priopćenju PU primorsko-goranske.

Komentiraj