POKUŠAJ UBOJSTVA NA BRAČU: Finkinja zadobila više ubodnih rana, teško je ozlijeđena

U Supetru na Braču u tijeku je kriminalističko istraživanje nad finskim turistom kojega se sumnjiči da je pokušao ubiti svoju partnericu. Splitska policija navela je kako je 59-godišnja strana državljanka prevezena u splitsku bolnicu sa teškim tjelesnim ozljedama.

“59-godišnja strana državljanka je prevezena u splitsku bolnicu i tamo je zadržana na daljnjem liječenju. Zadobila je teške tjelesne ozljede u vidu više ubodnih rana. Muškarac je također odveden na pružanje liječničke pomoći te je utvrđeno kako je zadobio lakše tjelesne ozljede u vidu porezotine i udarca u ruku i nogu”, priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

“To vam je na Putu sv. Roka bilo, malo poslije 16 sati na ulicu je istrčala krvava žena. Bilo je strašno. Držala je ruke na vratu, neki kažu da je nož još bio u rani, ali ja to nisam vidio. On je ostao u stanu pa je policija došla po njega. Oboje su Finci, ona ima između 50 i 60 godina, a on je nešto stariji, 10 ili 12 godina od nje, ne znam točno, rođen je 50 i neke godine. Zajedno su tu, a za nju znam sigurno da ima prijavljeno boravište u Hrvatskoj jer je dosta ovdje”, kazao je jedan svjedok za Slobodnu Dalmaciju.

O događaju je obavješteno nadležno državno odvjetništvo, te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Komentiraj