Pokrenuta online peticija za ukidanje mostarine na Krčkom mostu

Autor:

29.06.2019., Kraljevica - Prosvjed bajkera na Krckom mostu zbog naplate mostarine. Bikeri sitnisem placali most  istvorili guzvu.
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Goran Kovacic/PIXSELL

Pokrenuta je online peticija “Ista prava želim” koja za cilj ima ukidanje naplate prijelaza Krčkog mosta, objavio je na društvenoj mreži Facebook Marko Boras Mandić, predsjednik Unije Kvarnera.

“Dragi svi, došlo je vrijeme da se zajedno okupimo u “Inicijativu za ukidanje naplate na Krčkom mostu – Ista prava želim!” i da se konačno izborimo za istu razinu prava koju imaju svi ostali građani diljem Republike Hrvatske.

Unija Kvarnera i ja osobno pokrenuli smo inicijativu 2017. godine koju su podržale sve političke stranke u Primorsko-goranskoj županiji te kojoj su se pridružili brojni građani, bajkeri, ugostitelji… svi.

Sada je došlo vrijeme da još jednom snažno i zajednički uputimo zahtjev prema nadležnim tijelima i da se zajedno izborimo za ukidanje protuustavne i diskriminirajuće naplate mostarine na Krčkom mostu.

Pozivam Primorce, Riječane, Bodule, otočane, ugostitelje, goste iz Zagreba, Varaždina, Slavonije, Karlovca, prijatelje Slovence, Gorane, turističke djelatnike, iznajmljivače, bajkere, izletnike, i sve ostale da lajkaju i sheraju ovu objavu te tako potpišu peticiju za UKIDANJE NAPLATE MOSTARINE NA KRČKOM MOSTU.

Hvala svima na iskazanoj podršci do sada i ajmo to zajedničkim snagama odraditi do kraja”, poručio je Boras Mandić, prenosi Rijekadanas.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.